Wauw, wat een moment voor JINC: met een speciale editie Bliksemstages bij een aantal geweldige partners die al vanaf dag één bij ons aangesloten zijn, viert JINC Rotterdam vandaag dat het tien jaar bestaat. Honderd leerlingen van Melanchthon Kralingen maakten daarbij kennis met tientallen beroepen bij Deloitte, Vopak en Woonbron.

Helemaal speciaal: als we de leerlingen die de afgelopen jaren meededen met onze projecten bij elkaar optellen, bereiken we dit najaar de 100.000e leerling in Rotterdam!

Door Bliksemstages als dit ontdekken leerlingen die opgroeien in wijken met sociaaleconomische achterstand welk werk er bestaat en wat bij hen past. Op die manier draagt JINC, in Rotterdam én daarbuiten, bij aan meer gelijke kansen voor kinderen. Tijdens de Week van Gelijke Kansen, die op dit moment plaatsvindt, vragen we aandacht daarvoor: we vinden dat aanvullend onderwijs zoals wij dat bieden, meer steun verdient.

Aan alle Rotterdamse leerlingen, docenten, vrijwilligers en partnerbedrijven: heel hartelijk dank voor jullie tomeloze energie en enthousiasme. Zonder jullie zouden we nergens zijn! ❤