Nog een paar nachtjes slapen en dan is het tijd voor de Week van Gelijke Kansen!  Van 7 tot en met 13 november helpen we bijna 6500 leerlingen in heel Nederland verder op weg door middel van impactvolle projecten. Help jij mee om onze boodschap te verspreiden?

Tijdens de week willen we beleidsmakers, politici én het brede publiek doordringen van de noodzaak van ons werk. Want elk talent dat er verloren gaat, is er één te veel. Hier kunnen we jouw hulp goed bij gebruiken! Of je nou bij een partnerorganisatie werkt, vrijwilliger bent, of simpelweg onze missie steunt: het zou geweldig zijn als je onze boodschap kan delen.

Om je op weg te helpen, hebben we een mediakit voor je samengesteld. In dit document vind je kant-en-klare social media posts om via je eigen kanalen te gebruiken. Welke rol je ook hebt, er zit vast en zeker iets tussen wat je kunt gebruiken.

Daarnaast kun je alle deelnemende organisaties volgen op LinkedIn. JINC, Stichting Move, Petje af Nederland, Jong Ondernemen en Stichting Nederlands Debat Instituut delen tijdens de week een hoop nieuwtjes over de activiteiten, dus dan blijf je gelijk op de hoogte.

Like en becommentarieer onze posts vooral. Want hoe meer interactie, hoe verder een bericht wordt verspreid. En we willen niets liever dan dat mensen die in invloed hebben in Den Haag, zien hoezeer dit onderwerp leeft.