Van 11 tot en met 17 november is het de Week van Gelijke Kansen. Tijdens deze week willen we in Nederland laten zien hoeveel inspirerende initiatieven er zijn om jongeren, ongeacht hun postcode, te helpen bij het bouwen aan een veelbelovende toekomst. Want strijden voor kansengelijkheid onder jongeren is belangrijker dan ooit.

Help jij ons om de Week van Gelijke Kansen volop aandacht te geven?

In deze mediakit vind je eenvoudige en gebruiksklare middelen waarmee je onze boodschap via jouw eigen communicatiekanalen kunt verspreiden. Dit onder het motto: samen in actie voor het talent van de toekomst.

Hoe kun jij helpen?

Klik op de link hieronder die voor jou van toepassing is. Je komt dan op een pagina met voorbeeldteksten voor social media en andere communicatiemiddelen. Je kunt hier ook banners, logo’s en afbeeldingen downloaden.

Ik doe mee als vrijwilliger

 

Ik doe mee als bedrijf

 

Ik steun deze week

 

Boilerplate

 

Over de Week van Gelijke Kansen
De Week van Gelijke Kansen is door JINC in het leven geroepen om aandacht te vragen voor het grote probleem van kansenongelijkheid onder jongeren. Maatschappelijke organisaties die zich inzetten voor kansengelijkheid – waaronder het Samenwerkingsverband Kansengelijkheid en Burgerschapsonderwijs (SKB) en haar partners – bundelen tijdens deze week hun krachten om politici, beleidsmakers, bedrijfsleven én het brede publiek te overtuigen van de urgentie van dit probleem. Ze belichten de (doorlopende) projecten waarmee zij actief bijdragen aan gelijke kansen en organiseren diverse evenementen om extra aandacht te vragen. In 2024 vindt de Week van Gelijke kansen plaats van 11 tot en met 17 november. www.weekvangelijkekansen.nl